Onze missie

Door de jaren heen hebben we gemerkt dat goede voeding heel belangrijk voor U huisdier is en dat dat soms onderschat wordt. Er komen heel veel honden bij ons die een allergie hebben, ook daar voelen wij ons verplicht om hier een oplossing voor te zoeken of in ieder geval de hierbij horende problemen tot een minimum te beperken. Wij maken hierbij gebruik van een eliminatie dieet en heel wat honden hebben hier baat bij gehad. Dus herkent U dit probleem bij Uw hond dan is het altijd het proberen waard om contact met ons op te nemen en kunnen we wellicht ook U hond helpen.

Sinds we met het natuurvoer gestart zijn doen wij dit nog steeds met veel liefde en voldoening en uiteraard met veel succes en vele goede reacties van onze tevreden klanten.

Ons motto is nog steeds:

Een tevreden huisdier is een tevreden Baasje !

Diana en Richard de Sevren Jacquet

Natuur hondenvoer Brunssum

Onze waarden

Ons dagelijkse werk is geïnspireerd door onze waarden.

Ieder levend wezen heeft recht op een gezond en gelukkig leven, dit betekend ook goede en gezonde voeding.

Dit is voor ons het uitgangspunt waar wij mee aan de slag gaan, voor de rest zorgt het baasje zelf.

Onze producten

We selecteren onze producten altijd met de grootste zorg. Onze meeste brokken zijn hyper allergeen en bevatten geen granen maar Sorghum, dit is een Afrikaanse grassoort. Het is een koud geperste brok, dus ook uitstekend samen te geven met het vers vlees. De brokken zijn verpakt in 5 kg zakken en 15 kg zakken.

De meeste honden vinden de brokken dan ook lekker.

Het vers vlees van Dinapet is van hoogwaardige kwaliteit, wat ook aan het vlees te zien is. Het is verpakt in 500 gr rollen en sommige varianten in 1000 gr rollen en 200 gr rolletjes. We hebben compleet vlees en rollen met 1 smaak per rol.

Onze klanten

Onze klanten houden van onze mooie, zorgvuldig geselecteerde producten en onze goede service. Wij maken van Uw hond zijn probleem ons probleem en proberen het op te lossen. En heeft U hond geen probleem, dat is natuurlijk super en ook dan bent U bij ons aan het goede adres.

Ons motto is een tevreden hond is een tevreden baasje, en een tevreden baasje is een tevreden klant.

Een tevreden klant is een terugkerende klant.

Dus misschien tot ziens in onze webshop of neem vrijblijvend contact met ons op .

info@natuurhondenvoerbrunssum.nl Mob: Richard 0624161603 Diana 0624183879