informatie Dinapet High Premium Dogfood

Nieuw en Uniek in Nederland: Dinapet High Premium  Dogfood !!!!!!!!

Dinapet High Premium  Dogfood wordt gemaakt door een fabrikant in België, die ook producten maakt voor de menselijke consumptie en in het bedrijf geen code 3 mag verwerken (Code 3 betekent dierlijk afval).

De fabrikant is dan ook H.A.C.C.P gecertificeerd, alles wordt verwerkt in geconditioneerde ( gekoelde) ruimtes en alles wordt dagelijks gecontroleerd door een inspecteur van het FAVV (Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen).

Dinapet High Premium  Dogfood garandeert dan ook dat het product beslist géén dierlijk afval bevat !!!

Dinapet High Premium  Dogfood heeft een zeer hoge voedingswaarde, waardoor u de hond minder hoeft te voeren ( aanbevolen gemiddelde voedings advies is 15 gram per kilo hond per dag)

Dinapet High Premium  Dogfood bestaat uit 15%  Calcium (bot) , 15%  orgaanvlees: lever, hart, nieren, maagjes en 70%  hoogwaardig spiervlees, waaronder ook de mooie kipfilet.

U zult versteld zijn van de prachtige kwaliteit van het product en ook de geur van het product is net alsof u bij de slager in de winkel staat.

Dinapet High Premium  Dogfood, bevat zeer fijn gemalen botten, fijn gemalen vlees, wat groffer gemalen organen zodat het product "los" blijft en is mede daardoor ook zeer geschikt om aan pups te voeren.

Dinapet High Premium  Dogfood heeft een natuurlijke Calciumbron en bevat géén toevoegingen !!!!!!

Hierdoor adviseren we wel om tussen de verschillende smaken te wisselen.

Een hond heeft namelijk 4 diersoorten in de 3 weken nodig, om alle benodigde vitamines en mineralen binnen te krijgen die hij/zij nodig heeft.

Wilt u liever maar 1 soort voeren, dan heeft Dinapet High Premium  Dogfood daar óók een oplossing voor namelijk de variant: kip/rund/lam/paard, waarbij er dus al 4 diersoorten in 1 variant is verwerkt.

Dinapet High Premium Dogfood is in 2 soorten verpakking verkrijgbaar:

1. doos 24 x 500 gram. ( worsten, vacuüm verpakt)

2. doos 4 x 2500 gram. ( platte bakken met doorzichtige bovenkant, vacuüm verpakt)

Gun uw hond ook het beste: Dinapet High Premium  Dogfood !!

© 2010 - 2022 natuurhondenvoerbrunssum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel