Haaksbarf Cat

 

Waarom HAAKS BARF ?

Haaks Barf is een exclusieve versvlees voedingslijn voor honden en katten. Honden en katten zijn van nature carnivoren en dienen ook zo gevoerd te worden. Hun spijsverteringssysteem is gebaseerd op het verteren van dierlijke eiwitten en vetten. Meer informatie hierover vindt u onder het kopje “Waarom rauw?” bij Algemene informatie.

Maar waarom is Haaks Barf zo exclusief en uniek?
Haaks Barf is het eerste merk en het enige merk, waarbij alle smaken uit de lijn zuiver en alleen bestaan uit de ingrediënten van het primaire diersoort van de betreffende smaak: In ‘Rund’ zitten vlees, organen en bot van de rund, in ‘Geit’ vlees, organen en bot van de geit etc.

Hiermee onderscheidt Haaks Barf zich van andere merken: niet alleen de vleessoort wordt gevarieerd, ook de calciumbron. De variatiemogelijkheden die versvlees voeren biedt, worden dus alleen met Haaks Barf optimaal benut.

Haaks Barf Catfood is verkrijgbaar in vijf smaken:
Kip, Rund, Konijn, Zalm en Eend
Iedere smaak van de catfood is opgebouwd, uit 70% spiervlees, 15% orgaan en 15% bot.

In Haaks Barf worden geen toevoegingen gebruikt. Daarom adviseren wij om in cycli van drie weken vier diersoorten te voeren, zodat u zeker weet dat uw hond of kat alle voedingsstoffen binnenkrijgt die hij nodig heeft.

Ieder van de smaken is anders opgebouwd, omdat er een andere diersoort als basis wordt gebruikt. De waardes van vocht, ruw eiwit, ruw vet, calcium, fosfor, droge stof ruwe celstof et cetera variëren per smaak. Doordat Haak Barf in al zijn smaken ook de calciumbron van het primaire diersoort gebruikt, wordt ook de variatie in de botopbouw van de verschillende smaken in de voeding benut.
Met Haaks Barf geeft u uw hond of kat een pure versvlees voeding, zonder kunstmatige of niet-natuurlijke toevoegingen.

Door de zuivere ingrediënten is Haaks Barf ook zeer geschikt voor honden of katten met een allergie en kan de voedingslijn worden gebruikt voor een eliminatiedieet. Meer hierover kunt u lezen onder “Haaks Barf”--> “eliminiatiedieet”.

Extra informatie over de kat
Katten zijn pure carnivoren met een heel kort maag-darmstelsel van amper twee meter lang. Zij eten in tegenstelling tot honden geen maag- of darminhoud van hun prooidieren en eten alleen producten van dierlijke oorsprong: rauw vlees, organen en botten.

Ingrediënten van plantaardige oorsprong belasten de organen van een kat. Haaks Barf Catfood bevat daarom geen granen, rijst of groenten en is daarin uniek; veel voedingslijnen voor katten bevatten net als voor honden een klein deel plantaardige ingrediënten Haaks Barf Catfood bevat alleen ingrediënten die een kat in de natuur ook zou eten: vlees, organen en bot.

Katten drinken van nature erg weinig. Als zij droogvoeding krijgen zoals brokken moeten ze extra drinken om dit vochttekort aan te vullen. Haaks Barf bevat voldoende metaboolvocht (wordt gevormd door verbranding van opgenomen voedingsmiddelen), wat bijdraagt aan een goede vochthuishouding. Een voeding die metaboolvocht bevat kan blaas- en nierproblemen voorkomen en in sommige gevallen zelfs genezen.

Het is belangrijk om de diverse smaken voor de kat af te wisselen zodat ze diverse eiwitten binnen krijgen. Daarom kunt u bij Haaks Barf Catfood kiezen uit een uitgebreid assortiment.

Een kat mag niet enkel en alleen vis krijgen. Vis bevat veel vitamine A wat heel gezond is maar een overdosering is gevaarlijk. Als u dus eenzijdig voert met producten die teveel vitamine A bevatten kan een kat last krijgen van zijn bewegingsapparaat.

Daarom raden wij aan om Haaks Barf Catfood Zalm één en maximaal twee keer per week te geven.

Haaks Barf Catfood bevat de beste kwaliteit aan ingrediënten. Uw kat is het waard!

 

Voor Haaks Barf geldt :

Geen kunstmatige toevoegingen
Geen conserveringsmiddelen
Geen varkensvlees
Geen granen en of rijst
en is glutenvrij

 

 

Assortiment Haaks Barf Catfood

Haaks Barf Catfood
is verkrijgbaar in vijf smaken :

 

Rund

Kip

Zalm

Konijn

Eend

 

: 70% runderspiervlees, 15% runderorgaan en  15% runderbot (vernieuwd)

: 70% kippenspiervlees, 15% kippenorgaan en 15% kippenbot

: 100% zalm

: 70% konijnenspiervlees, 15% konijnenorgaan en 15% konijnenbot

: 70% eendenspiervlees, 15% eendenorgaan, en 15% eendenbot

Alle smaken zijn apart verkrijgbaar in verpakkingen van 250 gram, 500 gram en 1000 gram

 

 

De Haaks Barf Catfood Rund is vernieuwd. In tegenstelling tot de vorige rund/kip versie werd hier deels (bot van de) kip als calciumbron gebruikt.
De vernieuwde smaak Haaks Barf Catfood Rund bevat alleen rund, dus ook het bot is van de rund.

 

De hoeveelheid die uw kat nodig heeft
Een volwassen kat eet 3-4% van het lichaamsgewicht wat hij mag wegen. Een kitten kat eet 6-7% van zijn lichaamsgewicht.

Een kat die al een hele tijd brokken heeft gegeten, wil wel eens moeilijk doen als er versvlees geserveerd wordt. Nieuwe voeding is vreemd voor de kat, de smaak en de structuur zijn onbekend. Om het aantrekkelijker te maken kunt u de maaltijd voor het voeren heel even in de magnetron zetten, zodat het aroma van het vlees vrij komt. Ook kunt u het een tijdje mengen met iets wat de kat heerlijk vindt.

Het overzetten van brokken naar versvlees bij katten heeft tijd nodig en vergt geduld. Maar u zult zien: na een paar weken heeft u een gezonde, blije kat die net zo – of zelfs meer -  geniet van zijn eten.

  • Haaksbarf Catfood Rund - 1000gram
    Haaksbarf Catfood Rund - 1000gram

    Haaksbarf Catfood Rund - 1000 gram

    Haaksbarf Catfood Rund - 1000gramBestelnummer:: SKU-30001369Voorraad: 99998Voorraad: 99998

    € 6,56
© 2010 - 2022 natuurhondenvoerbrunssum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel